Projelerimiz

Sequoia Language

Çocuklara İngilizce öğreten, oyunlaştırılmış interaktif mobil uygulama

Anaokulu seviyesindeki çocuklar için interaktif şekilde oyun oynatarak çocukları belirli bir düzey İngilizce öğretimi sağlayan mobil uygulama. Uygulama aktif olarak Mobil Uygulama platformlarından indirilebilir (Apple ve Android). Uygulama içindeki eğitim içerikleri İsabet Yayınları İngilizce Öğretmenleri tarafından Tüzder (Tüm Üstün Zekalılar Derneği Çocuk Psikologları eşliğinde) kurgulanmıştır. Bu kurgu sırsında tüm grafik içerikleri İsabet Yayınları Grafikçileri tarafından çizilmiştir. İlgili proje Vizyon Bilişim teknik çalışanları tarafından mobil uygulamaya dönüştürülmüştür. Çocukların kendi kendilerine oynayabileceği bu güzel uygulamanın içinde 500 den fazla eğitici interaktif etkinlik, 50den fazla video yer almaktadır.

Hisar Hastanesi Hastane Bilişim Yönetim Sistemi

Hisar Hastanesi kıtalar arası hastalara hizmet veren Türkiye’de A+ hastane konseptini ilk başlatan ve Uluslararası Hasta Güvenliği Sertifikasını(JCI) 2006 yılında ilk alan ülkemizin değerli bir sağlık kurumudur. Hastane kendisi için geliştirdiğimiz hastane yönetim sisteminden önce sektörün önde gelen sağlık yazılımlarını incelemiş dördünü denemiş ancak sorunlarına çözüm üretememiştir. Bizim yazılımız ile Uçtan Uca tüm süreçlerini otomatize etmiş bir çok özel sigorta kurumu ile süreçlerini entegre edebilmiştir. Bu sayede önemli ölçüde kağıt israfını minimize etmiştir. Ayrıca Polikliniklerden, Ameliyathaneye, Eczaneden, İlaç Depo yönetimine, Ayakta Tedaviden Yatarak Tedavi süreçlerine kadar bir çok sağlık sürecinde devlet ile olan regülasyonları da sağlıklı şekilde oturtulmuştur. Özellikle Doktor tedavi modülleri, Fiyat Teklif Modülü, Hastane Maliyet Yönetim Modülü, Vezne Modülü, Lojistik Yönetim Modülü gibi bir çok modülle muadillerinin önünde olan bu yazılım ile Hastanemiz diğer hastanelere nazaran daha ekonomik yönetilebilmektedir. Ayrıca Sağlık Karar destek modülü ve Dijital Hasta Güvenliği standartlarına uyumlu tedavi yönetim modüllerimiz sayesinde Hisar Hospital geçirdiği son JCI denetimlerinde sıfır hata ile Türkiye tarihine geçmesi sağlamıştır. Bu projede bu ekibimizle beraber güncel yazılım geliştirme teknolojileri(.Net Teknolojileri, Java Teknolojileri ve Açık Kaynak Kodlu Teknolojiler harmanlanarak), Tıbbı cihazlar ile entegrasyonların kurulduğu kompleks sistemler yalın şekilde yönetilerek kurgulanmış ve yazılıma aktarılmıştır.

Akdeniz Toros Üretim Takip ve Bayi Yönetim Sistemi

Gıda Sektöründe yapmış olduğumuz bu çalışma firmanın hem kırmızı et sektöründe ürettiği ürünlerin takibi, verimliliği, izlenebilirliği ve maliyet muhasebesi gibi bu sektörde oldukça zor olan konuları ele almıştır ve çözüm üretmiştir. Fabrika içinde Endüstriyel kiosklar kurulmuştur. Bu kiosklar her üretim istasyonuna konumlandırılmıştır ve bu istasyonlarda yer alan özel tartılar ile entegre edilmiştir. Her üretim istasyonuna üretim için katılan tüm yarı mamüller ve işçiler takip edilerek istasyonlar arası üretim sahasındaki depolama ve anlık mamül üretimleri, üretim reçetelerine uygun şekilde üretilip üretilemedikleri takip edilebildiği gibi üretim maliyetleri de istasyon bazında ölçülebilir ve izlenebilir kılınmıştır. Ürün 2018 yılında devreye alınan bu yazılım ful otomasyon ile çalışan firmanın Sakarya beyaz et fabrikalarınada kurulmuştur. Firma bu yazılım sonrasında karlılığını %25 Oranında artırmış ve maliyetlerini %15 oranında azaltarak %10 olan fire oranlarınıda %2 ye kadar düşürebilmiştir.

Arden Marketleri Mağaza Yönetim Sistemleri

Zincir Perakende Market
Arden marketleri 500 şube olamyı hedefleyen parakende market ziniciridir. Şimdilik İstanbulda faaliyet gösteren bu firma önümüzdeki yıllarda tüm ülkeye yayılmayı hedeflemektedir. Bu firmanın Mekrez depoları, mağazaları ve tedarikçileri ile olan hızlı ve dinamik işleyişi kullandıkları ERP ile uyumlu şekilde inşa edilmiştir. Mağaza lojiistik modülü sayesinde depolarını, günlük siparişlerini ve stoklarını verimli şekilde el terminalleri ile yönetebildiği gibi fire lerinide %15 lerden %2 lere kadar indirgemiştir.

Yurt Dışı Hasta Takip Yazılımı

Sağlık
Bu yazılım ile Klasik Turizm Sektörü ile sağlık Turizmine katkı sağlanması hedeflenmiştir. Yurtdışı Turizm satış ve tatil pazarlama ofislerinde satılan tatil borşürleri yanında ülke içindeki hastanelerimizin sağlı problemlerine dönük çözüm önerileri sunduğu matbu ve dijital tanıtım metaryalleri ile turistin dikkati çekilir. Turist kendisi yada yakını için illgilendiği sağlık sorunu için hemen hastanedeki doktorlar ile aracı yazılım ile irtibata geçirilir. Hasatenden rezervasyon yaptırılır, Uçak bileti uygulama içinde temin edilir. Yolculuk planlanır ve hastanenin tüm rezervasyon ve karşılama ekipleri bu hususta doktorlar dahil bilgilendirilir ve bir akıllı ajanda üzerinden takibi sağlanır. Hasta Havaalanına inmeden önce karşılama ekipleri bilgilendirilir ve zamanında havaalanına kişinin gitmesi sağlanır. Hasta karşılanır ve hastaneye sağ salim geitirilir. Tüm bu süreçte Hem turizm firması hem hastane hemde bu yazılımı üreten firma gelir kazanır. Web Tabnlı mobil uyumlu bu uygullamada paylaşılan MR, Kan Tahlilleri, Röntgen gibi evraklar arşivlenir. Kişi isterse bu bilgilerin anlaşalı hasatnenin veri tabanındaki hastalık teşhisi konmuş hastalar ile karşılaştırılarak başka hastalar ile benzerlikleri tespit edielerek hastanın doktoruna ve kendisine infogarfikler ile desteklenerek raporlanır. Bu hastanın sadece bir şikayet ile değil nokt atışı farkında olmadığı başka rahatsızlıklarıda ön görerek doktoru ve hastayı asiste eder. Bu fikirde Hisar Hastanesi tarafından beğenillmiş Teknopark projesi olarak Vision Bilişm de yapılması hastane yönetimince ön kabul görmüştür.